شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۴ آذر ۱۳۹۷, ۰۶:۵۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی برای تهیه کرم و ژله
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
نکاتی برای تهیه کرم و ژله
ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف میشود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم میشود.

برای اینکه ژلاتین کاملا حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش روی ژلاتین بریزیم تا ژلاتین مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتین را روی بخار آب جوش می گذاریم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بشکل مایع در آید.

برای بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل یخچال بگذاریم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله میتوان قالب را در جای یخ گذاشت ولی بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را باید از جای یخ خارج نمود و میتوان ظرفی را پر از یخ نمود و ظرف را داخل یخ قرار داد تا کرم یا ژله بسته شود

تخم مرغی که در شیر جوشیده میریزیم نباید با شیر بجوشد کافی است تخم مرغ و شیر را مخلوط و بلافاصله از روی آتش برداریم.

برای اینکه کرم را در ظرف برگردانیم باید قالب را در ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد یک لحظه نگاه داریم ، بعد قالب را در ظرف بر گردانیم در ضورتیکه قالب مدت زیادتری در آب داغ بماند آب میشود ، آب باید بقدری باشد که داخل ظرف کرم نریزد.

برای حل کردن هر بسته ژله حاضری بطور کلی دو پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل میکنیم بعد آب سرد را به آن اضافه مینمائیم.

برای تهیه ژله میوه در منزل ، برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر که مقدار شکر را در آب میوه می ریزیم و یک جوش میدهیم تا شکر حل شود آنرا از روی آتش بر میداریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف میکنیم .


ژلاتین حل شده نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر میبرد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آنوقت ژلاتین را با آن مخلوط کرد.


ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد ظرفهای چینی یا نشکن مناسب نمیباشند.


برای اینکه دسر در ظرف مورد نظر راحت برگردد، قالب را خیس کنید و برای چند دقیقه در فریزر بگذارید.

برای اینکه دسر وسط ظرف مورد نظر برگردد، ظرف را خیس کنید و برگردانید تا اگر وسط نیفتاد، راحت جا به جا شود.
 

 رفراکتومتر
۱۸ فروردين ۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر تازه وارد
*
کاربر تالار
ارسال‌ها: 2
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: نکاتی برای تهیه کرم و ژله
مرسی خوب بود
۲۳ فروردين ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: هفت
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 25 ۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 23 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 41 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 64 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 59 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 57 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه مرغ کبابی بسیار لذیذ و خوش طعم moein118 0 79 ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 49 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118
  آموزش طرز تهیه آبگوشت سنتی shahlamoradi 0 115 ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سیب زمینی پنیری abootaleb 0 105 ۲۶ تير ۱۳۹۷ ۰۴:۱۱ عصر
آخرین ارسال: abootaleb

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان