شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۹ مهر ۱۳۹۷, ۱۰:۱۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه میرزا قاسمی
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه میرزا قاسمی
یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه, میرزا قاسمی نام دارد که از غذاهای محلی استان گیلان است. این غذای محلی را می توان به سادگی به شیوه اصل آن در منزل تهیه نمود و در طبخ آن نکات طلایی وجود دارد که در این مطلب با طرز تهیه میرزا قاسمی گیلان و نکات طلایی طبخ بهتر آن آشنا می شویم.

طرز تهیه میرزا قاسمی اصل و خوشمزه

مواد لازم میرزا قاسمی
۱- بادمجان : ۴ عدد متوسط
۲- سیر رنده شده : ۶ حبه
۳- روغن : به مقدار لازم
۴- تخم مرغ : ۴ عدد
۵- نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
۶- گوجه فرنگی رنده شده : ۸ عدد
دستور پخت میرزا قاسمی

در اولین مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی باید بادمجان ها را کبابی کرد. کبابی کردن بادمجان ها به شکل های مختلفی صورت می گیرد و توسط فر یا روی گاز این کار را می توانید انجام دهید. سپس بادمجان های کبابی شده را درون آب سرد قرار داده تا پوست آن گرفته شود. بادمجان های کبابی شده را خوب بکوبید تا له شوند. در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی, سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه به بادمجان ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مخلوط را در مقداری روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی های رنده شده را به مخلوطی که بر روی حرارت قرار دارد, اضافه کنید و تا جایی که آب بادمجان ها تبخیر شود, مخلوط را حرارت دهید. در مرحله بعد, تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. از ادویه های دلخواه می توانید در این غذا استفاده کنید.

نکات طلایی طبخ بهتر میرزا قاسمی
در اولین مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی باید بادمجان ها را کبابی کرد. کبابی کردن بادمجان ها به شکل های مختلفی صورت می گیرد و توسط فر یا روی گاز این کار را می توانید انجام دهید. سپس بادمجان های کبابس شده را درون آب سرد قرار داده تا پوست آن گرفته شود. بادمجان های کبابی شده را خوب بکوبید تا له شوند. در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی, سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه به بادمجان ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مخلوط را در مقداری روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی های رنده شده را به مخلوطی که بر روی حرارت قرار دارد, اضافه کنید و تا جایی که آب بادمجان ها تبخیر شود, مخلوط را حرارت دهید. در مرحله بعد, تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. از ادویه های دلخواه می توانید در این غذا استفاده کنید.

نکات طلایی طبخ بهتر میرزا قاسمی

قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی به بادمجان ها, توصیه می شود آن ها را در مقداری روغن جدا گانه کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود. در این حالت میرزا قاسمی خوشمزه تری خواهد داشت
در طبخ میرزا قاسمی, می توان گوجه فرنگی را حذف کرد. در واقع گوچه فرنگی جزء مواد ضروری نمی باشد و به دلخواه می توان آن را حذف کرد
یکی از راه هایی که می توان رنگ میرزا قاسمی را بهتر کرد, اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی به آن است.
  • میرزا قاسمی اصل با سیر طبخ می شود, با این حال افرادی که نمی توانند سیر مصرف کنند, می توانند در طرز تهیه میرزا قاسمی پیاز را جایگزین سیر کنند. اما میرزا قاسمی اصل را با سیر طبخ می کنند.

    [تصویر:  mirza-ghasemi-1.jpg?b6210d]
     


۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: یک
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 26 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه مرغ کبابی بسیار لذیذ و خوش طعم moein118 0 26 ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 22 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118
  آموزش طرز تهیه آبگوشت سنتی shahlamoradi 0 79 ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سیب زمینی پنیری abootaleb 0 71 ۲۶ تير ۱۳۹۷ ۰۴:۱۱ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه سالاد قارچ abootaleb 0 94 ۱۹ تير ۱۳۹۷ ۰۲:۳۴ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه ترشی انبه abootaleb 0 122 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه abootaleb 0 149 ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۱۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی abootaleb 0 217 ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ ۰۴:۵۸ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه سیب زمینی شکم پر یا پوتیتو چاپ funiha 0 225 ۴ فروردين ۱۳۹۷ ۱۲:۴۴ عصر
آخرین ارسال: funiha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان