شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۳ اسفند ۱۳۹۷, ۱۲:۴۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش کاری مرغ
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 14
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 19
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه خورش کاری مرغ
طرز تهیه خورش کاری مرغ
[تصویر:  chicken-curry-stew.jpg]
خورش کاری مرغ

خورش کاری مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. اگر به غذاهای تند علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما این خورش متفاوت را امتحان کنید.

این خورش با مواد متنوعی تهیه می شود و در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای ، قارچ و … هم در کنار دیگر مواد استفاده کنید. در استفاده از ادویه ها هم دست شما باز است و می توانید از انواع ادویه برای خوشمزه تر شدن این خورش استفاده کنید

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش کاری مرغ
  • سینه مرغ ۶۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پودر کاری ۳ قاشق غذاخوری
  • شیره نارگیل ۱ قوطی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • جعفری خرده شده برای تزیین
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه خورش کاری مرغ
ابتدا پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلالی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و ادویه کاری به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که ادویه ها به خورد پیاز بروند و یکدست شوند ادامه دهید. در ادامه گوشت مرغ را بشویید و به شکل تکه های کوچکتر از جوجه کبابی خرد کنید.
در ادامه گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی سرخ شود پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد.
در مرحله بعد سیب زمینی ها و قارچ ها را پوست بگیرید و به شکل تکه های نسبتا درشت خرد کنید. پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت قارچ ها و سیب زمینی ها را به همراه شیره نارگیل به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید آب خورشت تبخیر شود و خورش به روغن بیفتد.
پس از اینکه خورشت به طور کامل آماده شد آنرا با جعفری خرد شده تزیین کنید و به همراه نان یا برنج سرو کنید. نکته مهم در مورد این خورشت مقدار ادویه کاری است که به ذائقه شما بستگی دارد هر چه میزان ادویه کاری بیشتر باشد خورش خوشمزه تر و تند تر خواهد شد.
منبع : پارسی دی

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۴۶ عصر، توسط abootaleb.)
۷ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۴۵ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: هفت
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پنکیک ساده بدون شیر shahlamoradi 0 33 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۴ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر shahlamoradi 0 26 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۲ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه shahlamoradi 0 27 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۱۷ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 81 ۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  خورش ها و قلیه ها star 16 9,518 ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۳۵ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 95 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 88 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 118 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 114 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 115 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان