شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۴ آذر ۱۳۹۷, ۰۶:۰۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ته چین مرغ
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه ته چین مرغ
مواد مورد نیاز و طرز تهیه ته چین مرغ
مواد لازم

برنج :1000 گرم
گوشت مرغ :1 عدد
ماست ساده کم چرب:1000 گرم
زعفران:2 گرم
روغن:250 گرم
تخم مرغ:6 عدد
نمک:به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم ماست را بهم میزنیم نصف از زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم ( بهتر است گوشت مرغ را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم )پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ در آن خوابانده ایم در آن میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن می ریزیم و بقیه گوشت مرغ را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت مرغ را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار میدهیم که به هم بچسبد آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و ظرف را در فر یا روی آتش قرار میدهیم بمدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت میگذاریم دم بکشد ( حرارت فر 350 درجه فارنهایت ) توضیح اینکه هر قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد ته دیگ ، ته چین تر میشود و موقع کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته چین میدهیم ته چین را در صورتیکه در ظرف نسوز آماده کردیم ممکن است بطور قالبی در دیس برگردانیم و در صورتی که در دیگ مسی تهیه نمودیم دیگ را از روی آتش بر میداریم و در ظرف آب سردی قرار میدهیم تا کمی سرد شود و موقع کشیدن بطوری که گوشت مرغ و برنج از هم جدا نشود تکه تکه با کفگیر در دیس میکشیم و دقت میکنیم ته دیگ آن با مقداری گوشت مرغ و برنج از دیگ جدا شود و این ته دیگ را روی دیس پلو می چینیم .
ممکن است ته چین را در تابه مسی متناسب با مقدار مواد تهیه کرد در این صورت قطر برنج کمتر و ته دیگ آن بیشتر میشود . و ممکن است دو کیلو ماست کیسه ای را در دستمالی بریزیم آب آن که گرفته شد و در حدود یک کیلو گردید مصرف کنیم .

 

 
۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: یک
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 25 ۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 23 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 41 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 64 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 59 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 57 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه مرغ کبابی بسیار لذیذ و خوش طعم moein118 0 79 ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 49 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118
  آموزش طرز تهیه آبگوشت سنتی shahlamoradi 0 115 ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سیب زمینی پنیری abootaleb 0 105 ۲۶ تير ۱۳۹۷ ۰۴:۱۱ عصر
آخرین ارسال: abootaleb

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان