شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۷ مهر ۱۳۹۷, ۰۸:۴۶ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه تارت بادنجان
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه تارت بادنجان
تقریبا در اکثر موارد خمیر تارت برای انواع شیرینی و تارت ها با طعم های مختلف استفاده می شود. اما اینبار می خواهیم از خمیر تارت برای یک غذای ایرانی استفاده کنیم. تارتی که به جای میوه روی آن بادنجان قرار دارد می توند متنوع و هیجان انگیز باشد.

مواد لازم برای تارت:
کره سرد 90 گرم
آرد 130 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چایخوری
پودرسیر یک قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا 5 قاشق سوپخوری)

مواد بادنجان:
بادنجان 4 عدد
پیاز سرخ‌شده 3 قاشق چایخوری
سیر تازه 2 حبه
نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
کشک 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:

1. کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودرسیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

2. خمیر را درون فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛ بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

3. بادنجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید، کنار بگذارید تا بادنجان آب بیندازد؛ سپس به وسیله دستمال بادنجان‌ها را خشک کنید. 5 قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادنجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

4. در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. سپس بادنجان‌ها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بادنجان‌ها بپزند و مزه‌دار شوند. وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا 15 دقیقه آنها را بپزید. در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

5. به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادنجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادنجان‌ها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

[تصویر:  653914_515.jpg]
 
۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: چهار
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 86 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 1,023 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 881 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 726 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت تره فرنگی hamedetanha 0 752 ۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت اسفناج hamedetanha 0 692 ۱۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه باقلوا ترکی hamedetanha 0 552 ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک shayans2 0 882 ۳ اسفند ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ عصر
آخرین ارسال: shayans2

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان