شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۳ آبان ۱۳۹۷, ۰۹:۵۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه تارت اسفناج
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه تارت اسفناج
تارت
اسفناج که بسیار شکیل و خوشمزه است و برای مراسم های رسمی می تواند بهترین گزینه برای پذیرایی باشد. تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است.

مواد لازم:

اسفناج 500 گرم
آرد دو پیمانه
کنجد یک قاشق غذا خوری
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
موسیر و سیر به اندازه دلخواه
نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
پنیر 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد

برای تهیه پایه ی تارت:

1-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.



2-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.



3-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.



4-خمیر را گرد کنید.



5-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.



6-خمیر اضافی را بگیرید.



7-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.



8-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.



برای تهیه مواد میانی:

1-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.



2-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.



3-آن را در آبکش بریزید.



4-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.



5-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.



6-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.



7-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.



8-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.



9-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.



10-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.



11-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.

[تصویر:  802877921.jpg]
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ عصر، توسط hamedetanha.)
۱۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: عدد ۹
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 99 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 1,081 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 910 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 618 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 753 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت تره فرنگی hamedetanha 0 793 ۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه باقلوا ترکی hamedetanha 0 593 ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک shayans2 0 904 ۳ اسفند ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ عصر
آخرین ارسال: shayans2

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان