شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۳۹۷, ۰۳:۲۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ جوی کِرِمی مخصوص شب‌های زمستان
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
سوپ جوی کِرِمی مخصوص شب‌های زمستان
سوپ جو را خیلی ها با سس سفید می پزند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، به این مخلوط کلم بروکلی هم اضافه کنید. هم خوشمزه تر می شود هم ظاهر آن با همه سوپ جوهایی که تا به حال دیده اید فرق می کند .   مجله آشپزی مثبت: سوپ جو  را خیلی ها با سس سفید می پزند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، به این مخلوط کلم بروکلی هم اضافه کنید. هم خوشمزه تر می شود هم ظاهر آن با همه سوپ جوهایی که تا به حال دیده اید فرق می کند . این سوپ به خاطر داشتن آب مرغ یک غذای کامل است.[تصویر:  774123_320.jpg]
مواد لازم برای  6 نفر
  • 1000 گرم کلم بروکلی
  • 400 گرم بال و گردن مرغ
  • 6 ق س جو پرک
  • یک لیتر شیر
  • 4 ق س کره نرم شده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 3 ق غ خامه
  • زیره، نمک وفلفل به
  • میزان لازم

طرز تهیه:

1.  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بروکلی ها  راکه از قبل شسته و خشک شده اند آغشته به روغن‌زیتون کنید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت 10-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بروکلی ها برشته شوند، سپس آنها را از فر درآورده،کنار بگذارید.

2.  در این فاصله قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کمی کره داخل آن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از حدود 4-3 دقیقه که پیاز نرم شد، سیر و زیره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید آرد را اضافه کنید. آن را هم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. بعد از حدود 2-1 دقیقه جو  را که از قبل خیس کرده بودید، همراه با بال و گردن مرغ داخل قابلمه بریزید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ و جو بپزند.

3.  شیر و خامه را با هم مخلوط کنید. حدود 20 دقیقه قبل از آماده شدن سوپ، مخلوط شیر و خامه را داخل قابلمه بریزید. بروکلی های برشته شده را هم بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. مرتب هم بزنید تا سوپ ته نگیرد. سوپ را بچشید و نمک و فلفلش را اندازه کنید.

4.  بعدازاینکه سوپ آماده شد، آن را داخل کاسه‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید و همراه با سیب‌زمینی‌های برشته سرو کنید.
 

 رفراکتومتر
۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: یک
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص hamedetanha 1 1,446 ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  طرز تهیه کیک سنتی مخصوص ترکیه novinmarketing 0 802 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ عصر
آخرین ارسال: novinmarketing
  شعبده‌بازی: مرغ و نودل + سس مخصوص + دسر و سالاد star 0 1,273 ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ عصر
آخرین ارسال: star

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان