شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۳ خرداد ۱۳۹۷, ۱۲:۵۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,669
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 462
سپاس شده 1300 بار در 792 ارسال
ارسال: #1
سالاد ها
این سالاد گرم سیب زمینی، با سبزیجات و لوبیا سبز، میتواند به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز مصرف شود، اما بهترین استفاده آن در مهمانیها و یا همراه با غذاهای ساده مانند استیک و شنیتسل است.


مواد لازم (برای 4 نفر)
• 450 گرم سیب زمینی اسلامبولی خرد شده به قطعات متوسط
• 1 پیمانه لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون
• یک موسیر خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری سرکه سفید یا قرمز
• 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری خردل
• 1 قاشق سوپخوری رزماری (اکلیل کوهی) تازه یا یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک
• یک هشتم قاشق چایخوری نمک
• یک هشتم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• یک چهارم پیمانه زیتون هسته گرفته دونیم شده

روش تهیه
سیب زمینیها را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار میدهیم.

لوبیا سبز را روی آن ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن میپاشیم.

روی ظرف را بسته و مواد را با قدرت 100% (high) به مدت 7 تا 9 دقیقه در اجاق مایکرویو میپزیم. این مخلوط را یک با به هم زده و آب اضافه آنرا میگیریم. برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم میریزیم و خوب تکان میدهیم.

مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها را در یک ظرف مناسب ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم. این سالاد را میتوانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,669
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 462
سپاس شده 1300 بار در 792 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: سالاد ها
سالاد ماکارونی دانمارکی
[تصویر:  macaroni-salad-200.jpg]

همیشه به تزئین زیبای غذا هنگام سرو کردن دقت داشته باشید.

مواد لازم

• نصف بسته ماکارونی صدفی
• یک قاشق غذاخوری شوید خشک
• نصف قاشق چای خوری نمک
• 250 گرم کالباس خرد شده
• چهار زرده تخم مرغ سفت شده
• یک قاشق چای خوری سس خردل
• یک فنجان خامه
• یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
• مقداری خیارشور خرد شده

دستورالعمل تهیه
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.

زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.

مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود
.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط سهیلا ، abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,669
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 462
سپاس شده 1300 بار در 792 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: سالاد ها
سالاد ذرت

مواد لازم :
ذرت پخته شده :: یک لیوان
هویج پخته شده :: نصف لیوان
نخود سبز پخته شده :: یک لیوان
کاهوی خرد شده :: یک لیوان
مغز پرتقال خرد شده :: یک لیوان
کالباس :: 100گرم
خامه :: 100گرم
سس مایونز :: 100گرم
شکر :: 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو :: 2 قاشق غذا خوری
نمک :: نصف قاشق مربا خوری



طرز تهیه :
برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم .



نکات تغذیه ای:
* این سالاد پر کالری ، برای افراد کم اشتها به خصوص کودکان کم اشتها مناسب است.
* دراین سالاد از هویج پخته استفاده شده است و همان طوری که در بخش دانستنی های تغذیه آمده است، خواص آنتی اکسیدانی هویج پخته از هویج خام بیشتر است.
* سعی کنید از کالباسی استفاده کنید که دارای مارک تجاری معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و کالباس در این سالاد ، سعی کنید که آن را به مدت طولانی نگهداری نکنید و آن را به مقدار مصرف برای یک وعده غذایی تهیه نمایید .
* این سالاد، یک غذای سرد است که می توان آن را با نان باگت برای کودکان سرو کرد.
* انرژی کل غذا، 1630 کالری است که اگر توسط 4 نفر میل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 کالری است
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,669
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 462
سپاس شده 1300 بار در 792 ارسال
ارسال: #4
پاسخ به: سالاد ها
سالادی از ریشه های خوراکی

[تصویر:  datis.calendar-200.jpg]

این سالاد خوش آب و رنگ که همراه سبزیجات ترد و تازه سرو میشود علاوه بر خوش طعم بودن، جلوه زیادی به میز غذا میبخشد.


مواد لازم برای 6 نفر
• یک پیمانه لبوی تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• یک پیمانه ترب سفید تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• یک پیمانه هویج تازه پوست گرفته و خرد شده (دو عدد متوسط)
• 1 عدد پیاز تازه بریده شده به شکل نیم دایره و پره پره شده ( یک دوم پیمانه)
• یک دوم پیمانه کلم باریک خرد شده
• یک سوم پیمانه روغن زیتون
• یک چهارم پیمانه آب لیمو
• 2 قاشق سوپ خوری شکر
• 10 تا 12 پیمانه مخلوط سبزیجات سالادی (کاهو، کرفس، خیار، اسفناج)
• یک چهارم پیمانه کشمش قرمز
• یک چهارم پیمانه دانه آفتابگردان بوداده

روش تهیه

1. لبو، ترب، هویج، پیاز و کلم را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک روغن زیتون، آب لیمو، شکر، 1 ق.چ. نمک و یک دوم ق.چ. فلفل را مخلوط کنید و به مخلوط لبو اضافه نمایید. خوب هم بزنید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

2. قبل از سرو سالاد، بگذارید مخلوط به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. سبزیجات سالادی را در شش ظرف مناسب قرار داده و با یک کفگیر کوچک سوراخدار (برای جدا شدن سس اضافه)، مقدار مناسبی از مخلوط لبو را روی هر ظرف سالاد بکشید و در نهایت آن را با مقداری کشمش و دانه آفتابگردان تزیین کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 19
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال
ارسال: #5
پاسخ به: سالاد ها
ماکارونی فرمی۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
ژامبون۳۰۰ گرم
تخم مرغ۵ عدد
خیارشور۶ عدد
هویج۳ عدد
نخود فرنگی۱۰۰ گرم
شوید خشک۱ قاشق چایخوری
سس مایونزبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

ابتدا باید برخی از مواد سالاد را بپزیم ، برای این منظور بعد از اینکه پوست سیب زمینی ها و هویج ها گرفتیم آنها را آبپز می کنیم. باید دقت داشته باشید به نحوی این مواد را بپزید که له نشوند و فرم خود را برای زیبایی سالاد حفظ کنند.تخم مرغ ها را نیز به صورت آبپز می پزیم و بعد از اینکه پوست شان را گرفتیم آنها را کنار می گذاریم.
حالا ماکارونی فرمی را به همراه مقداری آب داخل قابلمه می ریزیم تا آماده شود. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا ماکارونی آماده شوند.پس از ۱۰ دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافه ماکارونی کامل خارج شود. حالا وقت آن است که مواد سالاد را خرد و مخلوط کنیم.
برای اینکار ابتدا سیب زمینی و هویج را به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم.و داخل ظرفی که برای تهیه سالاد آماده کرده ایم می ریزیم. سپس تخم مرغ ها را نیز به همین صورت خرد می کنیم. پس از آن ژامبون و خیار شور را نیز به صورت مربع شکل خرد می کنیم و ماکارونی آبکش شده را نیز به ظرف سالاد اضافه می کنیم.
پس از آن نخود فرنگی کنسروی ، شوید خشک شده ، فلفل سیاه ، نمک و سس مایونز را به سالاد ماکارونی اضافه می کنیم. باید مواد سالاد را خیلی آرام و با حوصله مخلوط کنیم تا حالت خود را از دست ندهند و خرد نشوند.در پایان سالاد ماکارونی را در یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود سپس سرو می کنیم.
برای تزیین سالاد ماکارونی مانند سالاد الویه می توانیم از مواد و طرح های بسیاری بهره ببریم. برای تزیین سالاد به صورت ساده هم می توانیم از مقداری گوجه فرنگی ، خیار شور و ذرت استفاده کنیم.
۱۲ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 19
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال
ارسال: #6
پاسخ به: سالاد ها
سالاد روسی
سیب زمینی۵۰۰ گرم
کالباس۵۰۰ گرم
خیارشور۲۵۰ گرم
هویج۱ عدد
نخود فرنگی۲ قاشق غذاخوری
شویدبه میزان لازم
سس مایونزبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب در یک قابلمه می ریزیم و آبپز می کنیم. توجه داشته باشید باید به قدری سیب زمینی ها در آب جوش بمانند که در زمان برش زدن له نشوند.
پس از اینکه سیب زمینی ها پخت ، پوستشان را می گیریم و به صورت مکعب های کوچک برش می زنیم.سیب زمینی ها برش خورده را در ظرفی که برای سالاد آماده کرده ایم می ریزیم.
حالا کالباس و خیار شور را نیز به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم. حالا سس مایونز را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مقدار سس مایونزی که می خواهیم استفاده کنیم به ذائقه ما بستگی دارد و سالاد روسی هم مانند سالاد ماکارونی با سس بیشتر خوشمزه تر و لذیذتر خواهد بود. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به تمام مواد سالاد برسد.حالا در مرحله بعد نخود فرنگی را به همراه شوید خرد شده به سالاد اضافه می کنیم.
هویج را می توانیم بپزیم و به صورت مکعبی به سالاد اضافه کنیم. یا اینکه به صورت خام رنده کنیم و برای تزیین روی سالاد استفاده کنیم. در پایان پس از پوشاندن روی سالاد ، آنرا برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۳۰ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
کاربر فعال
****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 250
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال
ارسال: #7
پاسخ به: سالاد ها
[تصویر:  cleansing1-body-parasites1.jpg]
سالاد چغندر با تخم کدو برشته برای پاکسازی بدن از انگل ها
 
برای پاکسازی انگل روده شاید نیازی به خوردن داروهای شیمیایی نداشته باشید. به راحتی با یک سالاد خانگی می توانید روده هایتان را از انواع انگل ها پاکسازی کنید.
 
روشهای پاکسازی بدن از انگل ها
برای بهینه کردن دفاع بدن در برابر انگل ها و خلاص شدن از شر آن ها در سریع ترین زمان ممکن، تغذیه می تواند نقش مهمی داشته باشد. بعضی از بهترین عادت هایی که می توانید در پیش بگیرید، شستن صحیح تمام میوه ها، سبزی ها و حبوبات است تا از هر گونه آلودگی احتمالی پاک شود. نکته بعدی پختن گوشت در دمای مناسب است.
 
خوردن فیبر فراوان نیز به روند گوارش سرعت می بخشد و باعث می شود در نهایت از شر کرم‌ها خلاص شوید.  مصرف غذاهای سرشار از فیبر می تواند باکتری های خوب را تغذیه کند تا در نبرد با عفونت های انگلی بهتر عمل کند. چغندر، خربزه درختی (پاپایا)، سیر، تخم کدو و هویج را وارد رژیم غذایی تان کنید و آب فراوان بنوشید تا از بدن سم زدایی شود. در ادامه مطلب یک دستورالعمل بسیار خوب برای برطرف کردن انگل های روده ارائه می شود.
 
مواد لازم برای تهیه سالاد درمان انگل :
 چغندر
یک عدد متوسط و کمی برگ آن
 
روغن زیتون
 
سه قاشق غذاخوری
 
 نمک یک قاشق چایخوری
 سرکه بالزامیک یک قاشق چایخوری
خردلسه چهارم قاشق چایخوری
فلفل تازهیک چهارم قاشق چایخوری
سیر خرد شدهیک تا دو حبه
تخم کدوی برشتهیک چهارم فنجان
 
طرز تهیه سالاد ضد انگل :
فر را با دمای 150 درجه گرم کنید. برگ های چغندر را جدا کنید و کنار بگذارید. چغندر را بشویید و آن را در ظرف مخصوص فر قرار دهید. کمی آب در ته ظرف بریزید و روی آن را بپوشانید. چغندر را برشته کنید تا کمی نرم شود. آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود و بعد آن را خرد کنید.
 
برگ های چغندر را با آب سرد بشویید، سپس آن را خشک و خرد کنید. در کاسه ای روغن زیتون، سرکه، خردل و فلفل و سیر را ترکیب کنید و کنار بگذارید. چغندرهای برشته و برگ های آن را در کاسه مخلوط کنید و با سسی که درست کرده اید روی آن را بپوشانید، تخم کدوی برشته را اضافه و سرو کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۱ عصر، توسط farzaneh.)
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: یک
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سالاد لوبیا hamedetanha 0 359 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۲ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  سالاد گندم shayans2 0 825 ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  سالاد مرغ کریسمس shayans2 0 767 ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  سالاد ایتالیایی shayans2 0 815 ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  3 دستور آشپزی متفاوت: چیزکیک + ریسوتو + سالاد اسفناج star 0 1,292 ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ عصر
آخرین ارسال: star
  شعبده‌بازی: مرغ و نودل + سس مخصوص + دسر و سالاد star 0 1,124 ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ عصر
آخرین ارسال: star

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان