شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲ بهمن ۱۳۹۷, ۰۹:۵۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 13
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 19
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #1
دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه
دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه

مواد لازم اکبر جوجه

مرغ کوچک    ۱ عدد
کره    ۱۰۰ گرم
پیاز    ۱ عدد
لیمو ترش    ۳ عدد
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری
رب انار    ۱ پیمانه
روغن مایع    ½ لیوان
زردچوبه    به مقدار کافی
فلفل سیاه    به مقدار کافی
نمک    به مقدار کافی

دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه

در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید.

ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم.و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم.

توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید.پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان مرغ را از وسط نصف می کنیم و در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.۱ لیوان آب گرم به همراه ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

حرارت را زیاد می کنیم تا آب و روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. در مرحله بعد کره را اضافه می کنیم.کره باعث می شود اکبرجوجه ما در پایان پخت طعم بهتری داشته باشد. در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

سپس آب لیمو ترش باقیمانده را می گیریم و به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.حدودا ۱ تا ۲ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است.

در میانه پخت غذا مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه می کنیم و جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.

در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم.

 
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۱۵ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: هشت
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 61 ۳ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 55 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 67 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 95 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 90 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 94 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه مرغ کبابی بسیار لذیذ و خوش طعم moein118 0 112 ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 73 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118
  آموزش طرز تهیه آبگوشت سنتی shahlamoradi 0 140 ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۵ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سیب زمینی پنیری abootaleb 0 141 ۲۶ تير ۱۳۹۷ ۰۴:۱۱ عصر
آخرین ارسال: abootaleb

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان