شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۷ خرداد ۱۳۹۷, ۰۷:۴۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 19
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال
ارسال: #1
دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه
دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه

مواد لازم اکبر جوجه

مرغ کوچک    ۱ عدد
کره    ۱۰۰ گرم
پیاز    ۱ عدد
لیمو ترش    ۳ عدد
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری
رب انار    ۱ پیمانه
روغن مایع    ½ لیوان
زردچوبه    به مقدار کافی
فلفل سیاه    به مقدار کافی
نمک    به مقدار کافی

دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه

در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید.

ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم.و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم.

توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید.پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان مرغ را از وسط نصف می کنیم و در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.۱ لیوان آب گرم به همراه ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

حرارت را زیاد می کنیم تا آب و روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. در مرحله بعد کره را اضافه می کنیم.کره باعث می شود اکبرجوجه ما در پایان پخت طعم بهتری داشته باشد. در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

سپس آب لیمو ترش باقیمانده را می گیریم و به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.حدودا ۱ تا ۲ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است.

در میانه پخت غذا مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه می کنیم و جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.

در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم.

 
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۴:۱۵ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: سه
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ترشی انبه abootaleb 0 30 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی abootaleb 0 62 ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ ۰۴:۵۸ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه سیب زمینی شکم پر یا پوتیتو چاپ funiha 0 62 ۴ فروردين ۱۳۹۷ ۱۲:۴۴ عصر
آخرین ارسال: funiha
  طرز تهیه شکلات صبحانه نوتلا abootaleb 0 120 ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۱۸ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  ساندویچ بستنی و طرز تهیه آن arezoo bozorgi 0 166 ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ ۰۵:۲۳ عصر
آخرین ارسال: arezoo bozorgi
  طرز تهیه دمنوش بلوبری netmanzel 0 205 ۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۶ صبح
آخرین ارسال: netmanzel
  طرز تهیه مخلوط زرد آلو و نعنا netmanzel 0 190 ۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ صبح
آخرین ارسال: netmanzel
  طرض تهیه رشته خوشکار Hero.M 0 367 ۲۹ دی ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  تهیه کیک Hero.M 0 845 ۵ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۲۸ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  طرض تهیه شله زرد Hero.M 0 394 ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ عصر
آخرین ارسال: Hero.M

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان