شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۹ مهر ۱۳۹۷, ۱۰:۵۰ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما
خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند.   مجله آشپزی مثبت - میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند. حالا در فصل زمستان هستیم می‌توانید این دسر اصیل و خوشمزه میانه‌ای‌ها و البته آذربایجانی‌ها را امتحان کنید.[تصویر:  775348_110.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر
  • 2/1 و 1 پیمانه بلغور گندم
  • 8 ق س آرد گندم
  • 6 لیوان آب سرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 2 ق س عسل
  • 50 گرم کره

طرز تهیه:

1. بلغور را که از شب قبل خیس کرده‌اید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود.

2.   حالا آرد را در تابه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

3.   بلغور پخته‌شده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود.

4.   حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود.

5.  در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید.

نکته

این دسر را می‌توانید با شیره انگور هم سرو کنید.
 

 رفراکتومتر
۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: سه
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان