شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۳ خرداد ۱۳۹۷, ۱۲:۵۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آماده کردن زرشک برای زرشک پلو
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 37
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
آماده کردن زرشک برای زرشک پلو
برای پختن زرشک پلو اول زرشک را پاک کنید . برگ ها و سنگ ریزه و شن های داخل آن را جدا کنید و بعد بشویید و در صافی بگذارید آب آن برود . بعضی ها پس از این کار زرشک را در یخچال یا فریزر نگهداری میکنند تا تازه و نرم بماند و رنگ آن تیره نشود .

زرشک پاک شده را برای هر نفر حدود 4 الی 5 قاشق غذاخوری ( بیشتر یا کمتر : بسته به علاقه ای که افراد به زرشک دارند ) در نظر بگیرید . داخل قابلمه کوچک بریزید کمی آب ( به اندازه ای که روی زرشک ها را بپوشاند بریزید و چند قاشق غ شکر ( مجددا به اندازه علاقه ای که افراد به مزه شیرینی آن دارند ) روی آن بریزید .
حال کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید تا چربی حاصل از آن زرشک ها را براق کند .دو قاشق غ زعفران آب کرده هم داخل آن بریزید . آن را روی شعله ملایم بگذارید تا شکر حل شود و مایع داخل شروع بجوشیدن کند . پس از اینکه چند جوش زد ولی آب هنوز باقی بود آن را خاموش کنید .
بگذارید کمی بماند تا شکر و آب زعفران به خورد زرشک ها برود . حال زرشکهای پف کرده یاقوتی و ملس و براقی دارید . میتوانید هنگام کشیدن برنج داخل دیس آنرا با انواع خلال پسته و ..... روی برنج بپاشید . اگر خواستید مجددا زرشک ها را داغ کنید مراقب باشید که آنها را نسوزانید و زود از روی شعله بردارید . رنگ زرشک ها نباید تیره شود !!

نکته ریز ولی مهم :

دقت کنید موقع کشیدن زرشک لابلا و روی برنج مدتی از خاموش کردن آن گذشته باشد تا شکر و آب زعفران به خورد زرشک ها رفته باشد و آنها پف کرده باشند !!!
۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
کاربر تازه وارد
*
کاربر تالار
ارسال‌ها: 3
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱
اعتبار: 1
سپاس ها 1
سپاس شده 4 بار در 3 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: آماده کردن زرشک برای زرشک پلو
من زرشک رو بعد از شستن توی کره تفت میدم و یه کمی شکر میزم
خوب میشه
۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: آماده کردن زرشک برای زرشک پلو
من زرشک رو با زعفرون بوداده می کنم. طعم نهاییش خیلی خوبه
۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۳۳ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: شش
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درست کردن پیتزای شکلاتی Hero.M 0 393 ۲ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  درست کردن پیتزای قیفی Hero.M 0 295 ۱۶ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  درست کردن کیک بستنی Hero.M 0 336 ۱۳ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Hero.M
  کرم شوکولائی ساده برای بچه ها shayans2 0 839 ۸ فروردين ۱۳۹۵ ۰۵:۱۱ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  غذاهای ابتکاری برای تحریک اشتهای کودکان star 3 2,040 ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ عصر
آخرین ارسال: star

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان