شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۱ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۰۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کته‌کباب
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 37
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
کته‌کباب
مواد لازم
  • فیله گوساله: یک کیلوگرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه

پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه شده مخلوط می‌کنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم می‌زنیم سپس یک‌دوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط کرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد می‌خوابانیم. سپس به سیخ کشانده و روی حرارت منقل کباب می‌کنیم. یک ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه می‌کنیم.

فوت آشپزی

کباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوه‌ای شود.
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: هفت
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کباب لبنانی fg5fgrgtfse 0 52 ۶ دی ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ عصر
آخرین ارسال: fg5fgrgtfse

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان