شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۶ اسفند ۱۳۹۶, ۰۱:۰۹ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,441
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 450
سپاس شده 1284 بار در 777 ارسال
ارسال: #1
سالاد ها
این سالاد گرم سیب زمینی، با سبزیجات و لوبیا سبز، میتواند به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز مصرف شود، اما بهترین استفاده آن در مهمانیها و یا همراه با غذاهای ساده مانند استیک و شنیتسل است.


مواد لازم (برای 4 نفر)
• 450 گرم سیب زمینی اسلامبولی خرد شده به قطعات متوسط
• 1 پیمانه لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون
• یک موسیر خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری سرکه سفید یا قرمز
• 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری خردل
• 1 قاشق سوپخوری رزماری (اکلیل کوهی) تازه یا یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک
• یک هشتم قاشق چایخوری نمک
• یک هشتم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• یک چهارم پیمانه زیتون هسته گرفته دونیم شده

روش تهیه
سیب زمینیها را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار میدهیم.

لوبیا سبز را روی آن ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن میپاشیم.

روی ظرف را بسته و مواد را با قدرت 100% (high) به مدت 7 تا 9 دقیقه در اجاق مایکرویو میپزیم. این مخلوط را یک با به هم زده و آب اضافه آنرا میگیریم. برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم میریزیم و خوب تکان میدهیم.

مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها را در یک ظرف مناسب ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم. این سالاد را میتوانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,441
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 450
سپاس شده 1284 بار در 777 ارسال
ارسال: #2
RE: سالاد ها
سالاد ماکارونی دانمارکی
[تصویر:  macaroni-salad-200.jpg]

همیشه به تزئین زیبای غذا هنگام سرو کردن دقت داشته باشید.

مواد لازم

• نصف بسته ماکارونی صدفی
• یک قاشق غذاخوری شوید خشک
• نصف قاشق چای خوری نمک
• 250 گرم کالباس خرد شده
• چهار زرده تخم مرغ سفت شده
• یک قاشق چای خوری سس خردل
• یک فنجان خامه
• یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
• مقداری خیارشور خرد شده

دستورالعمل تهیه
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.

زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.

مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود
.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط سهیلا
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,441
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 450
سپاس شده 1284 بار در 777 ارسال
ارسال: #3
RE: سالاد ها
سالاد ذرت

مواد لازم :
ذرت پخته شده :: یک لیوان
هویج پخته شده :: نصف لیوان
نخود سبز پخته شده :: یک لیوان
کاهوی خرد شده :: یک لیوان
مغز پرتقال خرد شده :: یک لیوان
کالباس :: 100گرم
خامه :: 100گرم
سس مایونز :: 100گرم
شکر :: 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو :: 2 قاشق غذا خوری
نمک :: نصف قاشق مربا خوری



طرز تهیه :
برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم .



نکات تغذیه ای:
* این سالاد پر کالری ، برای افراد کم اشتها به خصوص کودکان کم اشتها مناسب است.
* دراین سالاد از هویج پخته استفاده شده است و همان طوری که در بخش دانستنی های تغذیه آمده است، خواص آنتی اکسیدانی هویج پخته از هویج خام بیشتر است.
* سعی کنید از کالباسی استفاده کنید که دارای مارک تجاری معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و کالباس در این سالاد ، سعی کنید که آن را به مدت طولانی نگهداری نکنید و آن را به مقدار مصرف برای یک وعده غذایی تهیه نمایید .
* این سالاد، یک غذای سرد است که می توان آن را با نان باگت برای کودکان سرو کرد.
* انرژی کل غذا، 1630 کالری است که اگر توسط 4 نفر میل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 کالری است
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,441
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 450
سپاس شده 1284 بار در 777 ارسال
ارسال: #4
RE: سالاد ها
سالادی از ریشه های خوراکی

[تصویر:  datis.calendar-200.jpg]

این سالاد خوش آب و رنگ که همراه سبزیجات ترد و تازه سرو میشود علاوه بر خوش طعم بودن، جلوه زیادی به میز غذا میبخشد.


مواد لازم برای 6 نفر
• یک پیمانه لبوی تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• یک پیمانه ترب سفید تازه پوست گرفته و خرد شده (150 گرم)
• یک پیمانه هویج تازه پوست گرفته و خرد شده (دو عدد متوسط)
• 1 عدد پیاز تازه بریده شده به شکل نیم دایره و پره پره شده ( یک دوم پیمانه)
• یک دوم پیمانه کلم باریک خرد شده
• یک سوم پیمانه روغن زیتون
• یک چهارم پیمانه آب لیمو
• 2 قاشق سوپ خوری شکر
• 10 تا 12 پیمانه مخلوط سبزیجات سالادی (کاهو، کرفس، خیار، اسفناج)
• یک چهارم پیمانه کشمش قرمز
• یک چهارم پیمانه دانه آفتابگردان بوداده

روش تهیه

1. لبو، ترب، هویج، پیاز و کلم را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک روغن زیتون، آب لیمو، شکر، 1 ق.چ. نمک و یک دوم ق.چ. فلفل را مخلوط کنید و به مخلوط لبو اضافه نمایید. خوب هم بزنید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.

2. قبل از سرو سالاد، بگذارید مخلوط به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. سبزیجات سالادی را در شش ظرف مناسب قرار داده و با یک کفگیر کوچک سوراخدار (برای جدا شدن سس اضافه)، مقدار مناسبی از مخلوط لبو را روی هر ظرف سالاد بکشید و در نهایت آن را با مقداری کشمش و دانه آفتابگردان تزیین کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: چهار
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سالاد لوبیا hamedetanha 0 248 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  سالاد گندم shayans2 0 681 ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  سالاد مرغ کریسمس shayans2 0 635 ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  سالاد ایتالیایی shayans2 0 693 ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  3 دستور آشپزی متفاوت: چیزکیک + ریسوتو + سالاد اسفناج star 0 1,186 ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ صبح
آخرین ارسال: star
  شعبده‌بازی: مرغ و نودل + سس مخصوص + دسر و سالاد star 0 1,047 ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ صبح
آخرین ارسال: star

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان